Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναχωρεί σήμερα για τη Βουλγαρία η αποστολή της ΑΕΛ, εκεί όπου μέχρι την 22α Ιουλίου (μέρα που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Σε Πράβετς και Σόφια θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυπελλούχων τις επόμενες δύο βδομάδες. Εκεί στη Βουλγαρία η ΑΕΛ θα δώσει και φιλικά παιχνίδια, όπου όσο περνάει ο χρόνος και οι μέρες όλο και θα προσπαθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ να μοντάρει την ομάδα για να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στο πρώτο ραντεβού με τον Άρη Θεσσαλονίκης της 25η Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελλίδης». Η επίσημη ενημέρωση για την αποστολή αναφέρει τα εξής: «Αναχωρεί σήμερα το πρωί (07/07), από το αεροδρόμιο της Λάρνακας η αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Βουλγαρία. Εκεί η ομάδα θα πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες. Στις 22 Ιουλίου η αποστολή, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει του Ευρωπαϊκού Αγώνα της απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης στις 25 Ιουλίου. Η αποστολή αποτελείται από τους πιο κάτω: Χαράλαμπος Χριστοφόρου: Αρχηγός Αποστολής– Τιμ Μάνατζερ Ντούσαν Κέρκες: Προπονητής Χρήστος Παντελή: Α’ Βοηθός Προπονητής- Αναλυτής Χρήστος Χαραλάμπους: Β’ Βοηθός Προπονητής-Αναλυτής Μάριος Σταυρινίδης: Προπονητής Τερματοφυλάκων Χαράλαμπος Φαλάς: Γυμναστής Χαράλαμπος Πιττάκας: Βοηθός Γυμναστής Πολύδωρος Αχιλλέως: Φυσιοθεραπευτής – Μασέρ Ιωακείμ Παπαμιλτιάδους: Φυσιοθεραπευτής – Μασέρ Ανδρέας Κακουλής: Φροντιστής Κριστιάν Μαρτίνες: Φροντιστής – Υπεύθυνος Ρουχισμού Μιχάλης Γεωργίου: Γραφείο Τύπου – AEL MEDIA

Ποδοσφαιριστές

Τζοσιμάρ Βοζίνια Πάτρικ Πρόσεκ Ανδρέας Κεραυνός Χαράλαμπος Κυριάκου Νίλς Τεσσέϊρα Ανδρέας Αβραάμ Χρίστος Γουίλερ Μομσίλο Ράσο Μπόρις Γκοντάλ Ντόσα Τζούνιορ Αντρέ Τεσέϊρα Μάρκος Μουστάκης Γιόν Γκαστανάγια Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι Μάρκο Αντάμοβιτς Γερολέμου Γιάννης Ατναν Αγκάνοβιτς Στυλιανός Παντελή Μάνουελ Τόρρες Κίρε Μαρκόσκι Ρούμπεν Χουράδο Ιβάν Κάρλος Μιχάλης Κυριάκου Χάρης Καψός Δημήτρης Αβραάμ Μιχάλης Κωνσταντινίδης Χριστόφορος Φραντζής Ο ποδοσφαιριστής Γκεβόργκ Γκαζαριάν θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Βουλγαρία»
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ