Ακολουθήστε μας στο Google news
Ποιο θα είναι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν; Πώς προκύπτει... ευκαιρία για κάτι μεγάλο στο ρόστερ; Το SDNA έχει τις απαντήσεις στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ακολουθεί...
Ο Περιστεριώτης τεχνικός αποτελεί και με τη βούλα τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού» και πλέον οι... πράσινες μηχανές του σχεδιασμού έχουν ζεσταθεί για τα καλά.
Με δεδομένο πως ο Τζέικομπ Ουάιλι αποτελεί την πρώτη προσθήκη των νταμπλούχων Ελλάδας, αλλά και με το ότι η απομάκρυνση του Πιτίνο θα βγάλει κάποιους «κερδισμένους» που θα επαναξιολογηθούν (Παππάς, Θανάσης κλπ), ο Παναθηναϊκός «τρέχει» τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Τις τελευταίες ώρες γίνεται αρκετή κουβέντα σχετικά με το αν η ανακοίνωση του Πεδουλάκη σημαίνει και αυτόματη συρρίκνωση του «πράσινου» προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, λοιπόν, το αγωνιστικό μπάτζετ που είχε σκοπό να διαθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ρικ Πιτίνο θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με εκείνο που θα αναλάβει να αξιοποιήσει και ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Το συνολικό μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος για τη σεζόν 2019-2020 δεν θα αλλάξει και θα είναι αυτό που θα υπήρχε εφόσον ο 67χρονος Hall of Famer συνέχιζε στο ΟΑΚΑ.
Ωστόσο, υπάρχει μία και μοναδική διαφοροποίηση, η οποία έχει να κάνει με το μπάτζετ του ρόστερ, τα χρήματα δηλαδή που θα διατεθούν αποκλειστικά στους παίκτες.
Ο Πεδουλάκης υπέγραψε στους νταμπλούχους με πολύ λιγότερα χρήματα, από αυτά που είχε συμφωνήσει να παίρνει ο Πιτίνο και αυτή η διαφορά θα δοθεί για την απόκτηση πιο ποιοτικών παικτών στην αγορά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σκέψεις στο «πράσινο στρατόπεδο», αναφορικά με το πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα έξτρα χρήματα, που θα διατεθούν στο ρόστερ και τους παίκτες που θα έρθουν.
Η πρώτη σκέψη θέλει τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει σε έναν top class παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο δεν θα μπορούσε να καλύψει υπό άλλες συνθήκες. Το δεύτερο ενδεχόμενο θέλει τους «πράσινους» να κάνουν... split των επιπλέον χρημάτων και να διατεθούν σε δύο πολύ καλούς αθλητές.
Όπως και να 'χει, το συνολικό μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος δεν θα αλλάξει σε σχέση με αυτό που είχε συμφωνηθεί με τον Ρικ Πιτίνο και ο Πεδουλάκης με τους συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνουν την επόμενη μέρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.
Πηγή: sdna.gr
Αφιερωμένη στους βραβευθέντες ήταν η ομιλία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα στην Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/05 @ 23:11
Κανονικά το «παρών» στο Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι θα δώσει ο Ματίας Λεσόρ, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν.
19/05 @ 23:00
Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις ενόψει της συμμετοχής της Μονακό στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι παρά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, θα κάνει τα πάντα για να νικήσει στον ημιτελικό.
19/05 @ 17:32
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι ο Εργκίν Αταμάν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «συναντήθηκαν» στα τηλεοπτικά πλατό και δεν έμεινε τίποτα όρθιο.
19/05 @ 14:50
Στο περιθώριο των δηλώσεων του για το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρουν τι συνέβη...
19/05 @ 12:10
Μέσα από ένα απολαυστικό αφιέρωμα διάρκειας 50 λεπτών, η Euroleague παρουσίασε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να γράψει ιστορία ξανά, κερδίζοντας τον περσινό τίτλο!
19/05 @ 10:48
Δείτε ποια αναμένεται να είναι τα ποσά των που θα εισπράξουν οι ομάδες του Final 4 της Ευρωλίγκας ανάλογα με την κατάταξή τους.
BEST OF THEMASPORTS