Για την περίπτωση του Ελσέιντ Χισάι φέρεται να ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Βαλένσια και σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο η περίπτωση του 25χρονου άσου της Νάπολι εξετάζεται ως εναλλακτική σε περίπτωση που «ναυαγήσουν» οι διαπραγματεύσεις με την Κρίσταλ Πάλας για τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα.
Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Χισάι ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ και ως εκ τούτου η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.
Ο Ντι Μάρτζιο προσθέτει πως ενδεχόμενη πώληση του διεθνή Αλβανού αμυντικού θα αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κιέραν Τρίπιερ της Τότεναμ.
Πηγή: Sdna.gr
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.