Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ρέζα μίλησε σε ολλανδική σελίδα για τον ΑΠΟΕΛ και το μέλλον του.
Αναλυτικά τι είπε στην Leeuwarder Courant:
Αρχικά μίλησε για το πως κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη πριν έρθει Κύπρο: «Ο ΑΠΟΕΛ με παρακολουθούσε αρκετό καιρό πριν τη μεταγραφή μου το περασμένο καλοκαίρι, όμως στο τέλος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα. Μια εβδομάδα πριν την ένταξή μου στην ομάδα, ο σύλλογος είχε αποκλειστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό έφερε αναστάτωση για μήνες και κατέληξε σε τρεις αλλαγές προπονητών».
Για την σεζόν: «Από αγωνιστικής πλευράς η σεζόν ήταν απογοητευτική και για μένα και για τον ΑΠΟΕΛ. Η προετοιμασία για την ερχόμενη περίοδο αρχίζει νωρίς λόγω των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς αυτήν την εβδομάδα πρέπει πάλι να είμαι στην Κύπρο».
Για το μέλλον του: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο πρώτος συνομιλητής μου για το μέλλον. Έχω ταξιδέψει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ίσως θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο κοντά στο σπίτι μου, σ’ έναν καλό σύλλογο στην Ολλανδία. Αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Έχω ακόμη συμβόλαιο για ένα χρόνια. Θα δώσω τα πάντα για τον ΑΠΟΕΛ όσο είμαι μέρος αυτού του συλλόγου».
Στις 19:00 αρχίζει το φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ στο "Δασάκι" και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS