Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση εξέδωσε η FIFPro στο πλαίσιο συζητήσεων που είχε με Συνδέσμους Ποδοσφαιριστών και με ποδοσφαιρίστριες που λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που πραγματοποιείτε αυτό τον μήνα στη Γαλλία:
«Η FIFPro χαιρετίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστριών και των εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών που τους εκπροσωπούν, για την αναζήτηση περισσότερων πόρων για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Αναγνωρίζουμε ότι η FIFA και ορισμένες εγχώριες Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου έχουν λάβει κάποια μέτρα για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου, τα οποία όμως δεν είναι αρκετά.
Οι παίκτριες των γυναικείων εθνικών ομάδων σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να τυγχάνουν ισότιμης μεταχείρισης με τους αντίστοιχους άνδρες της εθνικής τους ομάδας. Σε αυτή την ίση μεταχείριση πρέπει να περιλαμβάνονται το ταξίδι και η διαμονή τους, η ιατρική τους περίθαλψη, οι αμοιβές και τα πριμ τους όπως και όποιες άλλες ανέσεις απολαμβάνουν οι άνδρες διεθνείς.
Η FIFA ήδη συμφώνησε στο αίτημα μας για να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις πάνω στις συγκεκριμένες συνθήκες των Γυναικείων Εθνικών ομάδων και είμαστε αποφασισμένοι εκπροσωπώντας όλες τις ποδοσφαιρίστριες να κερδίσουμε αυτή τη μάχη επιτυγχάνοντας πραγματική πρόοδο».
Πηγή: ΠΑΣΠ
Με προσοχή και σοβαρότητα η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) στο ΓΣΠ την Αράζ, με στόχο τη δεύτερη νίκη επί των Αζέρων, για να... φιξάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό ραντεβού της στα πλέι-οφ του Conference League, με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι Βόλφσμπεργκερ-ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS