Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε μια σεμνή και ζεστή εκδήλωση που διοργάνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Σκοπευτικής Οργάνωσης Επαρχίας Αμμοχώστου, στο σκοπευτήριο Παραλιμνίου, τίμησε τον παγκοσμιονίκη σκοπευτή του τραπ Ανδρέα Μακρή, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που έγινε στην Κορέα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.
Μιλώντας στην εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν τα μέλη της οικογένειας του τιμώμενου και μέλη του Δ.Σ της Οργάνωσης, ο πρόεδρος της ΣΚΟΕΠΑ Σταύρος Νεοφύτου συγχάρηκε τον διεθνή σκοπευτή, ο οποίος έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής του τραπ που πήρε μετάλλιο σε αγώνα της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ISSF και ESC και ο πρώτος που εξασφάλισε για την Κύπρο Ολυμπιακή πρόκριση στο τραπ.
Όπως τόνισε, η τιμητική πλακέτα και η οικονομική χορηγία του σωματείου, αποτελούν την έμπρακτη στήριξη του Δ.Σ στην όλη πορεία του αθλητή μέχρι το Τόκυο και ότι θα βρίσκεται δίπλα του μέχρι την εκπλήρωση των στόχων τόσο του αθλητή, όσο του σωματείου και του κυπριακού αθλητισμού γενικότερα, που δεν είναι άλλος από την ολυμπιακή διάκριση το 2020.
Απαντώντας ο Ανδρέας Μακρής, ευχαρίστησε το σωματείο του για την τιμή και την οικονομική βοήθεια και δήλωσε αισιόδοξος πως στην όλη πορεία του θα βρει ουσιαστική στήριξη και από άλλους φορείς, για να μπορέσει να υλοποιήσει τα όνειρα και τους στόχους του, όπως τους έχει οριοθετήσει ο πρόεδρος.
Η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετώπισε συνολικά 37 ομάδες από 26 χώρες στην Ευρωπαϊκή προϊστορία της. Από όλες αυτές, με τις δύο έπαιξε πάνω από μια φορά… Η μια είναι η πιο πρόσφατη, η Παρτιζάν, ενώ η άλλη ήταν η Ντνίπρο-1.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 12:52
Με αδιανόητη εμφάνιση, η Εθνική πόλων ανδρών διέλυσε την ισχυρή Ιταλία με σκορ 17-11 και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, βροντοφωνάζοντας πως πάει φουλ για μετάλλιο.
20/07 @ 11:44
Συνεχίζεται η κυπριακή παρουσία στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες Rhine-Ruhr 2025, με έντονη δράση σε Κολύμβηση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση και Ταεκβοντό την Κυριακή 20 Ιουλίου.
19/07 @ 21:48
To μήνυμα του ΚΟΑ για την Στυλιάνα Ιωαννίδου.
19/07 @ 18:44
Το κρύο και βροχερό Λονδίνο δεν επέτρεψε στους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο 11ο Ντάιαμοντ Λιγκ της χρονιάς, να κάνουν εμφανίσεις σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους.
18/07 @ 22:33
Η ΚΑΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΩΣ 8Η
18/07 @ 22:31
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Κ23: ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΑΒΒΑ!!!
BEST OF THEMASPORTS