Με εντυπωσιακή εμφάνιση, οι Μαριότα Αγγελοπούλου/ Ζώγια Κωνσταντοπούλου, άνοιξαν το δρόμο για πρόκριση της Κύπρου στη δεύτερη φάση του CEV Continental Cup και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται σήμερα στη Λάρνακα.
Οι δυο Κύπριες κέρδισαν τις Μολδαβές Andrianova/ Arabadji με 2-0 σετ σε 33 λεπτά.
Στο πρώτο σετ η κυπριακή ομάδα που είχε την κυριαρχία επικράτησε με 21-14.
Στο δεύτερο σετ, η Μαριότα με την Ζώγια επικράτησαν 21-15, αφού ξέφυγαν στ μέσα του σετ.
Στις 18:40 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας των Nτάρια Γκουσάροβα/ Έρικα Ζεμπύλα με τις Μολδαβές Voleanin/ Maria και εφόσον η κυπριακή ομάδα κερδίσει πανηγυρίζει, αλλιώς τα πάντα θα κριθούν σε χρυσό αγώνα.
Πηγή: new.volleyball.org.cy
Με εντυπωσιακή κούρσα στα ημιτελικά, η Κάλια Αντωνίου πέτυχε χρόνο 54.69 και εξασφάλισε την 3η καλύτερη επίδοση, παίρνοντας πανάξια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (ΕΔΠΑ) και της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας του Αθλητισμού (ΕΣΔΑ), αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΕΔΠΑ, Ευθύμιο Ευθυμίου, και το μέλος, Νικόλα Κουρσάρη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, όπου παρέδωσε δύο τροπαιοθήκες.
Αναχωρεί η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στη Βόρεια Μακεδονία. Η Κύπρος ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη αποστολή της στο EYOF στα Σκόπια 2025.
Η μάχη της διάκρισης στο 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών στον στίβο, αρχίζει. Το στάδιο «Φάρα», στο προάστιο Ράνταλ του Μπέργκεν, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τούς περίπου 1200 αθλητές και αθλήτριες, από 44 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, ανάμεσά τους και 12 δικά μας παιδιά.