Ακολουθήστε μας στο Google news
"Βόμβα" στην Ισπανία με επιχείρηση της αστυνομίας για συλλήψεις ποδοσφαιριστών με συμμετοχή σε οργάνωση που έστηνε παιχνίδια. Επικεφαλής φέρεται ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει συλληφθεί!
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών και έχουν συλληφθεί πολλοί ποδοσφαιριστές ομάδων της Πριμέρα και της Σεγούνδα Ντιβιζιόν.
Όπως αναφέρεται, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Άρη, της Βέροιας, μεταξύ άλλων, ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης που έστηνε παιχνίδια για να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα!
Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συλληφθεί ξεχωρίζει ο Ραούλ Μπράβο, ενώ υπάρχουν επίσης στη σχετική λίστα τα ονόματα των Μπόρχα Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδιολίδ, του Κάρλος Αράντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής, ο Σαμουέλ Σάιθ της Χετάφε, ο Ινίγο Λόπεθ Μοντάνια της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, o οποίος ήταν στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-14. Δύο εξ αυτών είναι εν ενεργεία.
Συνελήφθη, επίσης, ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόα, αλλά και ο Χουάν Κάρλος Γκαλίντο, υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) η επιχείρηση άρχισε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες.
Εναντίον των συλληφθέντων υπάρχουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.
Πηγή: sdna.gr
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS