Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν η πιο σταθερή ομάδα στη Ρωσία και κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα για 5η φορά στην ιστορία της.
Οι «μπλε» υπό τις τεχνικές οδηγίες του Σεργκέι Σέμακ στην 30ή και τελευταία αγωνιστική νίκησαν εντός έδρας την ουραγό Κράσνογιαρσκ με 4-1.
Και μετά άρχισε η φιέστα, που κορυφώθηκε με τη βόλτα στα κανάλια της πόλης
Ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 20 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκαν σε έξι παιχνίδια, συγκεντρώνοντας 64β.
Η Ζενίτ επιστρέφει στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια.
Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μαζί με τη 2η Λοκομοτίβ Μόσχας (56β) πάνε απευθείας στους ομίλους του Champions League.
Ετσι η Κράσνονταρ θα μετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (51β.), η Σπαρτάκ Μόσχας (49β.) και η Αρσεναλ Τούλα (46β.) ακολούθησαν στη βαθμολογία.
Θα πάρουν μέρος στο Europa League.
Η ΤΣΣΚΑ θα είναι στους ομίλους, η Σπαρτάκ θα αρχίσει από τον 3ο προκριματικό γύρο και η Αρσεναλ από το 2ο προκριματικό γύρο, αντίστοιχα.
Πηγή: www.sportime.gr
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS