Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου το Β’ και τελευταίο σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και νέος πρωταθλητής κωπηλασίας για το 2019 είναι πλέον το Σωματείο Περικλής Δημητρίου με το νεοσύστατο του τμήμα κωπηλασίας Limassol Rowing Centre το οποίο πανηγυρίζει επάξια την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Κατάφερε να κερδίσει και τα 2 σκέλη του πρωταθλήματος που έγιναν στον υδατοφράκτη Κούρη και να αναδειχθεί πανάξια πρωταθλητής παρόλο το σύντομο χρονικό διάστημα ζωής του αφού ιδρύθηκε μόλις τον Νιόβρη του 2018!
Με συμμετοχή πέραν των 100 αθλητών από 6 διαφορετικούς ομίλους και σωματεία ξεχώρισε γρήγορα με την πολυπληθέστερη και πιο έτοιμη ομάδα και πήρε κεφάλι από το πρώτο σκέλος ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 12χρυσά 15ασημένια και 13 χάλκινα (σύνολο 40) δηλαδή σάρωσε τα μισά (!) μετάλλια όλων των αγώνων (σύνολο 79). Αρκετοί από τους αγώνες ήταν συναρπαστικοί και πολλές θέσεις κρίθηκαν στο νήμα. Στους αγώνες έλαβαν μέρος όλες οι ηλικίες και κατηγορίες αθλητών. Στο πρώτο σκέλος έήταν οι έφηβοι/νεάνιδες και άνδρες/γυναίκες και στο πρόσφατο δεύτερο μέρος οι μικρές ηλικίες παίδες/κορασίδες και παμπαίδες/παγκορασίδες οι οποίοι πραγματικά εξέπληξαν και το μέλλον τους ανήκει.
Η επιτυχία του Σωματείου Περικλής Δημητρίου είναι πολύ σημαντική, για αυτό όλοι οι συντελεστές νοιώθουν δικαιωμένοι και περήφανοι αφού με ομοψυχία και υπερπροσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες κατάφεραν να στήσουν την καλύτερη ομάδα κωπηλασίας στην Κύπρο! Ιδιαίτερη μνεία, πέραν φυσικά των αθλητών αλλά και των γονιών (ειδικά στις μικρές ηλικίες) αξίζουν ασφαλώς στους 2 καταξιωμένους προπονητές Αριστοτέλη Ιωάννου και Ανθούλα Νέστωρος.
Το Σωματείο Περικλής Δημητρίου με 32 χρόνια πολυδιάστατης προσφοράς συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της υπερπροσπάθειας και εύχεται καλή συνέχεια.

Σωματείο Περικλής Δημητρίου
Τμήμα Κωπηλασίας Limassol Rowing Centre
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 16:00
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, μπήκε στους τελευταίους... αριθμούς της, αφού η Πέμπτη 17η μηνός Ιουλίου 2025, είναι ολοένα και πιο κοντά.
15/07 @ 14:12
Τους πρώτους αντιπάλους τους στο EHF European Cup έμαθαν οι τέσσερις ομάδες οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την κυπριακή χειροσφαίριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
14/07 @ 20:03
Την περασμένη εβδομάδα η εθνική ομάδα πόλο κάτω των 16, έλαβε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας.
14/07 @ 15:00
Η πρωτοβουλία του Φοίβου Δουκανάρη για τους ΑΜΚΕ.
11/07 @ 15:58
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, καθώς κάνουν αναγνώριση… δυνάμεων, στη μετάβασή τους από την εφηβική ηλικία στην αντρική και γυναικεία.
10/07 @ 17:35
Με τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κάτω των 23 ετών θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στο φετινό 15ο, το οποίο θα φιλοξενήσει η Νορβηγία στην πόλη Μπέργκεν από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS