Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και είχε ως αντικείμενο συζήτησης το πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης που ετοιμάζει ο Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. για προπονητές και στελέχη αθλητικών σωματείων και ακαδημιών, με θέμα: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ».
Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, ως Πρόεδρος του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α, ζήτησε από τον ΚΟΑ τη στήριξη και βοήθεια του στην υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος για τη Λευκωσία. Όπως τονίστηκε το εν λόγω πρόγραμμα έχει στόχο την ανάπτυξη ενός προγράμματος πρόληψης της χρήσης ψυχότροπων ουσιών στο χώρο του αθλητισμού, καθώς ο αθλητισμός και οι αξίες που πρεσβεύει είναι συνυφασμένες με τις αρχές της πρόληψης.
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ από την πλευρά του, ανέφερε ότι η συνεργασία του ΚΟΑ με τον ΚΕΝΘΕΑ και την Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, αλλά και με τον ίδιο τον Πανιερώτατο, είναι στενή και αγαστή διαχρονικά σε προγράμματα και εκδηλώσεις που διοργανώνει τόσο ο Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. όσο και η Μητρόπολη.
Για το πιλοτικό πρόγραμμα: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ» ο Πρόεδρος του ΚΟΑ εξέφρασε την ετοιμότητα του Οργανισμού για στήριξη και βοήθεια για μια πετυχημένη διοργάνωση.
Στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΑ ήταν επίσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωστάκης Κουκκουλής και η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.
Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας συνοδευόταν από τον πρωτοσύγγελον - πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Στυλιανού και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. Δημήτρη Θεοφανόπουλο.
Στο προηγούμενο ματς ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα, σας ενημερώσαμε ότι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» για την επίθεση, είναι ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ Μάρκους Κόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλλική Ναντ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 16:00
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, μπήκε στους τελευταίους... αριθμούς της, αφού η Πέμπτη 17η μηνός Ιουλίου 2025, είναι ολοένα και πιο κοντά.
15/07 @ 14:12
Τους πρώτους αντιπάλους τους στο EHF European Cup έμαθαν οι τέσσερις ομάδες οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την κυπριακή χειροσφαίριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
14/07 @ 20:03
Την περασμένη εβδομάδα η εθνική ομάδα πόλο κάτω των 16, έλαβε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας.
14/07 @ 15:00
Η πρωτοβουλία του Φοίβου Δουκανάρη για τους ΑΜΚΕ.
11/07 @ 15:58
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, καθώς κάνουν αναγνώριση… δυνάμεων, στη μετάβασή τους από την εφηβική ηλικία στην αντρική και γυναικεία.
10/07 @ 17:35
Με τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κάτω των 23 ετών θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στο φετινό 15ο, το οποίο θα φιλοξενήσει η Νορβηγία στην πόλη Μπέργκεν από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS