Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Κύπρου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (24/03, 21:45) με αντίπαλο το Βέλγιο, για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020 μίλησαν ο κόουτς Ραν Μπεν Σιμόν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Εφραίμ

Όλα όσα ειπώθηκαν: Ραν Μπεν Σιμόν: «Μια μεγάλη πρόκληση αύριο. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, είδα τους παίκτες μου πως προετοιμάστηκαν. Είναι έτοιμοι, είναι θαρραλέοι. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει τους παίκτες μας. Να τους βοηθήσει και να τους στηρίξει. Το κλειδί είναι να είμαστε γενναίοι. Θα τους εξηγήσω πως θα είναι. Θα τους το μεταφέρω. Καλώ ξανά τον κόσμο να έρθει. Το έχουμε ανάγκη. Σεβόμαστε το Βέλγιο. Σέβομαι τον Μαρτίνες. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Μην μου ξανά κάνετε αυτή την ερώτηση. Θέλω να κερδίζω κάθε ματς. Έχουμε ξανά παίξει μαζί τους, δεν είμαστε η ίδια ομάδα. Έχουμε προοδεύσει. Πιστέψτε μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλους τους παίκτες. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ο Αζάρ δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Το Βέλγιο έχει πολλούς τρόπους να επιτεθεί. Χρειάζεται και η ψυχολογική προετοιμασία. Μελετάμε όλα τα όπλα του Βελγίου. Όχι μόνο τον Αζάρ. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην τακτική. Θα υπάρξουν υποχρεωτικές αλλαγές. Θα μάθουν οι παίκτες και μετά εσείς. Είναι διαφορετική πρόκληση. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό τον αγώνα». Ο Εφραίμ τόνισε τα εξής: «Όπως είπε και ο κόουτς είναι μια μεγάλη πρόκληση. Βλέπουμε τον αγώνα με σοβαρότητα. Χωρίς φόβο απέναντι στην κορυφαία ομάδα. Με τον κόσμο μπορούν οι πιθανότητες μας να αυξηθούν. Σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια πρέπει να έχεις αυτοσυγκέντρωση. Με το παραμικρό λάθος μπορεί να το πληρώσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ως κίνητρο τον αγώνα. Όσες ευκαιρίες βρεις πρέπει να τις αξιοποιήσεις». Το βίντεο:   
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ