Με φόντο τους τελικούς των πλέϊ – οφς εκεί που αναμένει από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 η Ε.Ν.Π, αρχίζουν την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 τους αγώνες τους για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών Ολυμπιάς Φρενάρους και Ε.Ν.Α.ΑΘ.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στη Σάλα «Φώτη Πίττα» του Γυμνασίου Φρενάρους. Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στους τελικούς. Ήδη, από την ρέγκιουλαρ – σίζον οι Φρεναρίτες που τερμάτισαν στη 2η θέση της βαθμολογίας προηγούνται με 2-0 νίκες (1-3 και 3-0 οι νίκες τους) και θέλει άλλη μια για να σφραγίσουν την πρόκριση στους τελικούς.
Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. που είναι αξιόλογη ομάδα και τερμάτισε 3η στην ρέγκιουλαρ σίζον θα επιχειρήσει το διπλό για να μειώσει σε 1-2 τις νίκες και να παίξει άλλο ένα αγώνα την Παρασκευή στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου για την ισοφάριση.
Πηγή: www.volleyball.org.cy
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, καθώς κάνουν αναγνώριση… δυνάμεων, στη μετάβασή τους από την εφηβική ηλικία στην αντρική και γυναικεία.
Με τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κάτω των 23 ετών θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στο φετινό 15ο, το οποίο θα φιλοξενήσει η Νορβηγία στην πόλη Μπέργκεν από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου 2025.
Διεξάγεται την Κυριακή, 13 Ιουλίου 2025, στην πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, στο οποίο ο κυπριακός στίβος θα εκπροσωπηθεί από έξι αθλητές και αθλήτριες, που είναι οι ακόλουθοι: