Το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση του σε σχέση με την 56η έδρα του σώματος, με τον οποίο η βουλευτική έδρα της Λεμεσού είχε αποδοθεί στην Αλληλεγγύη και στον Γιώργο Παπαδόπουλο. Με βάση την απόφαση της ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου, ο νόμος για την 56 έδρα θεωρείται αντισυνταγματικός. Η απόφαση αυτή προκάλεσε και ποικίλες αντιδράσεις.
Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου αναφορικά με την 56η έδρα της Βουλής εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου. Κληθείς να σχολιάσει αν θα παραμείνει στον ΚΟΑ ή αν θα πάει πίσω ως βουλευτής σε περίπτωση αναπληρωματικών εκλογών είπε ότι θα διεκδικήσει την έδρα μέσω της λαικής βούλησης η οποία θα αποτελέσει και την δικαίωη του.
Δείτε το βίντεο των δηλώσεων:
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, καθώς κάνουν αναγνώριση… δυνάμεων, στη μετάβασή τους από την εφηβική ηλικία στην αντρική και γυναικεία.
Με τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κάτω των 23 ετών θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στο φετινό 15ο, το οποίο θα φιλοξενήσει η Νορβηγία στην πόλη Μπέργκεν από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου 2025.
Διεξάγεται την Κυριακή, 13 Ιουλίου 2025, στην πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, στο οποίο ο κυπριακός στίβος θα εκπροσωπηθεί από έξι αθλητές και αθλήτριες, που είναι οι ακόλουθοι: