Ακολουθήστε μας στο Google news

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα (9/3) ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στη λευκή ισοπαλία (0-0). Αποβολή για την Ομόνοια καθώς στο 89' ο Βύντρα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και οι δύο ομάδες έδειξαν να ψάχονται. Στο 6ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ραμίρεζ να πιάνει το σουτ, προ της γραμμής ο Κορέια έδιωξε και κράτησε το 0-0. Στη συνέχεια η είχαμε κάποια άστοχα σουτ και για τους δύο μονομάχους όμως η Ομόνοια κρατούσε περισσότερο τη μπάλα και προσπαθούσε να απειλήσει. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα με αντεπιθέσεις θέλησε να καταστεί επικίνδυνη αλλά δεν τα κατάφερε στο βαθμό που θα ήθελε. Και οι δύο ομάδες έπαιζαν κυρίως από δεξιά, οι γηπεδούχοι με το δίδυμο Μότα – Μαυρίας ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Μιντίκκη. Οι δύο τερματοφύλακες όπου χρειάστηκε φώναξαν παρών και έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και όσοι βρέθηκαν εκεί θα το ξεχάσουν νωρίς. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή για την Ομόνοια καθώς έμεινε στα αποδυτήρια ο Κατετάγης και πέρασε μέσα ο Λοέ. Μπήκαν δυνατά οι πράσινοι στην επανάληψη, έψαχναν με αγωνία το γκολ όμως λίγο η αστοχία τους και λίγο η καλή ανασταλτική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας διατηρούσαν το αποτέλεσμα στο 0-0. Στο 60’ είχαμε αλλαγή για την Ομόνοια καθώς ο Αναστασίου πέρασε στο παιχνίδι τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ στη θέση του Κολοβού. Στο μεταξύ ένα λεπτό προηγουμένως, ο Ραμίρεζ έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο έξω σε μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Με την πάροδο του χρόνου το παιχνίδι άνοιξε, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω όμως το ζητούμενο που ήταν το τέρμα δεν ερχόταν για κανέναν από τους δύο. Δεν πολυδιέφερε η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με αυτήν του πρώτου, η Ομόνοια έψαχνε το γκολ αλλά δεν το έβρισκε ενώ η Νέα Σαλαμίνα δια μέσου αντεπιθέσεων ήθελε να βρει το τέρμα αλλά και να κρατήσει λίγο μπάλα για να κτίσει το δικό της παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η Ομόνοια ανέβασε απόδοση, όμως όποτε έφτανε κοντά στο γκολ ο Βεσελόφσκι δήλωνε παρών και στερούσε την παραβίαση των διχτύων του. Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν αρκετούς παίκτες πάνω από τη μεσαία γραμμή και αυτό άφηνε διαδρόμους που οδηγούσαν προς την εστία του Μεχίας. Η είσοδος του Ελουντού βοήθησε τη Νέα Σαλαμίνα που είχε και αυτή τις καλές τις στιγμές όμως ο Μεχίας ήταν πανέτοιμος όποτε χρειάστηκε. Με αυτά και με αυτά, σε ένα παιχνίδι με ευκαιρίες και καλό ρυθμό, οι δύο μονομάχοι έμειναν στο 0-0 με το τελευταίο 15λεπτο να διεξάγεται ένα ανοικτό παιχνίδι που έδωσε το δικαίωμα και στους δύο να απειλήσουν. Δεν βρήκαν στόχο σε καμία περίπτωση όμως και στο 89' είχαμε και την αποβολή του Βύντρα με δεύτερη κίτρινη αλλά η αριθμητική ανισορροπία δεν στοίχησε στην Ομόνοια. ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Μότα, Μανρίκε, Βύντρα, Κούσουλος, Κατελάρης (46΄Λοέ) Γκόμεθ, Τζιωνής (77΄Μόντες) Κολοβός (62΄Ντάρμπισαϊαρ) Μαυρίας, Ραμίρεζ. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Μιντίκκης, Κορέια, Νουρ, Μαργκάσα (77΄Κωστή) Τιάγκο, Τισντέλ (68'Ελουντού), Κίνγκσλεϊ. ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάρμπισαϊρ. ΚΟΚΚΙΝΗ: Βύντρα (2η κίτρινη)
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ