Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της Αλκής Ορόκλινη, Κώστας Σακκάς, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (04-03-2019) στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα», όπου είπε αρκετά ενδιαφέροντα...
Αναλυτικά όλες οι τοποθετήσεις του:
Για την νίκη επί της Πάφου: «Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίχτες και στη διοίκηση που μας στηρίζουν. Έχουμε καλούς χαρακτήρες, νεαρούς Κύπριους με πολλά κίνητρα και ξένους που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο».
Για το αν είναι υπέρ της αύξησης των ομάδων: «Βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στα πάνω και στα κάτω της βαθμολογίας. Είμαι υπέρ ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος ανεξάρτητα από τον αριθμό των ομάδων. Αυτό που επηρεάζει είναι η μορφή. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει ένα πρωτάθλημα με διαβάθμιση 3 ομάδων ή να βγαίνει ο πρωταθλητής μέσα από την κανονική διάρκεια».
Για την πορεία της Αλκής: «Ο ψίθυρος του κόσμου πάντα θα υπάρχει ανεξαρτήτως του μπάτζετ που υπάρχει. Μας πίστωσε το Δ.Σ της ομάδας, βρήκαμε τα πατήματά μας και προσπαθούμε να το χαιρόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να δίνουμε δυναμική στην ομάδα με διαφορετικούς, από του οικονομικού, τομείς. Είμαστε μια οικογένεια».
Για τη προπονητική του πορεία: «Μετά τον Οθέλλο στην Α΄ κατηγορία, δούλεψα ξανά στην ομάδα στην Β΄ κατηγορία. Έμεινα 1 χρόνο εκτός και επανήλθα ξανά».
Για την επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή: «Ο Ερμής είναι μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Όλες οι ομάδες του Β΄ γκρουπ έχουν τις πιθανότητές τους. Μείναν 9 τελικοί. Οι παίχτες μου έχουν λιγότερο άγχος όταν παίζουν με το ΑΠΟΕΛ. Κόντρα σε αντιπάλους ομάδων της ίδιας δυναμικότητας με την δική μας έχουν περισσότερη πίεση και άγχος».
Για τις ΑΕΚ και ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ δεν είχε τόσο καλή απόδοση όσο τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι περίπου ισοδύναμες ομάδες. Η ΑΕΚ ανεβαίνει σταδιακά μετά την αλλαγή προπονητή. Η ΑΕΛ θα είναι εκεί μέχρι τέλους καθώς είναι πολύ πειθαρχημένη».
Για την Νέα Σαλαμίνα: «Είναι από τις ομάδες έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι πανάξια στην πρώτη εξάδα. Έδειξε σταθερότητα και με μια φιλοσοφία εμπνευσμένη από τον προπονητή της».
Για το ΑΠΟΕΛ: «Ήρθαν πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς με πολλούς τραυματισμούς. Σε κάποια παιχνίδια ήταν καλό αλλά 9 αγωνιστικές πριν το τέλος ακόμη ψάχνεται. Ίσως έχει περισσότερο βάθος στο ρόστερ από τον Απόλλωνα».
Για τον Απόλλων: «Είναι μια γρήγορη ομάδα με καλή τεχνική κατάρτιση και κάθετο παιχνίδι. Δουλεύει με ένα συγκεκριμένο μοντέλο τα τελευταία χρόνια και της βγαίνει».
Για την Ομόνοια: «Χρειάζεται να γίνουν πολλά».
Ολοκληρώσε τα σχόλια του ο Κύπριος κόουτς ως εξής: «Θέλουμε να έρθει πίσω στα γήπεδα ο κόσμος. Πρέπει οι αρμόδιοι να κάτσουν και να σκεφτούν, γιατί είναι πολλά τα προβλήματα που κρατούν τον κόσμο μακριά από το γήπεδο».
Χάλκινη η Ελλαδάρα! Η Εθνική νίκησε με σκορ 92-89 τη Φινλανδία στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ και επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στα μετάλλια και το βάθρο του θεσμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
BEST OF THEMASPORTS