Οικονομική βοήθεια από τον Δικέφαλο Αγκαστίνας και τον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ εις μνήμην του οπαδού του ΑΠΟΕΛ, Γαβρίλη που έφυγε από τη ζωή.
Αναλυτικά:
«Την Κυριακή 3/3 στις 15:00 στο κοινοτικό στάδιο Αγλαντζιάς στο παιχνίδι του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑΣ, ο σύλλογος σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ αντί για είσοδο αποφάσισε όπως εκδώσει λαχνούς εισφοράς για την οικογένεια του μάγκα οπαδού του ΑΠΟΕΛ Γαβρίλη Νικολάου που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο και άφησε πίσω του δύο παιδιά . Καλούμε όλους τους φίλους να στηρίξουν την προσπάθεια. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ για την πρωτοβουλία του. Είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων.»
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.