Ακολουθήστε μας στο Google news
Από χθες βράδυ που γνωστοποιήθηκε ότι ο Εμίλιο Ενσούε αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, το θέμα συζητιέται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Οι περισσότεροι ΑΠΟΕΛίστες,
θεωρούν σωστή την απόφαση της διοίκησης Πετρίδη να αποδεσμεύσει τον παίχτη, από τη στιγμή που φέρεται να υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα (φέρεται να είχε "θερμό επεισόδιο" με τον προπονητή της ομάδας Πάολο Τραμετσάνι).
Διαβάζουμε επίσης, σχόλια οπαδών άλλων μεγάλων ομάδων της νήσου, που προτρέπουν τις διοικήσεις των ομάδων που υποστηρίζουν, να σπεύσουν να κλείσουν τον Ενσούε ενόψει της επόμενης σεζόν, επειδή πρόκειται για αρκετά αξιόλογη λύση για τη δεξιά πτέρυγα.
Είναι απολύτως αναμενόμενο, να "ορέγονται" οπαδοί άλλων ομάδων τον Ισπανό παίχτη, αλλά δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, ότι είχε "παραβατική" συμπεριφορά στον ΑΠΟΕΛ; Όπου αλλού πάει, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα βγαίνει εκτός... γραμμής;
Π.Χ.
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS