Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αγωνιστική πτώση του Τάμαρι μετά το Asian Cup επηρεάζει σαφέστατα το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ όμως δεν είναι το μοναδικό κεφάλαιο που χρίζει προσοχής στο επιθετικό παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Ιορδανός σταρ του ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάζεται το ίδιο εντυπωσιακός και ουσιαστικός μετά την επιστροφή του από το Ασιατικό Κύπελλο και είναι αλήθεια πως ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματα του. Σίγουρα θα επηρέασε και η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες όμως είναι ολοφάνερο πως ο 21χρονος εξτρεμ του ΑΠΟΕΛ δεν είναι το ίδιο καθοριστικός όπως το διάστημα πριν τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα τα άλλα δύο κεφάλαια που χρίζουν αναφοράς είναι η παρουσία του Γιώργου Εφραίμ και η συνύπαρξη Γιάκολις με Τάμαρι. Επί της ουσίας αυτοί οι 3 είναι οι «καθαροί» εξτρέμ στην ομάδα, μαζί και ο Αλωνεύτης, ο οποίος όμως δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Νατέλ είναι περισσότερο δεύτερος επιθετικός ενώ οι Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι και Βιντιγκάλ είναι περισσότερο κεντρικοί μέσοι παρά ακραίοι. Όσον αφορά τον Εφραίμ έδειξε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι δεν είναι μια μονάδα που μπορείς να την παραβλέψεις. Κινητικός, μέσα στις φάσεις και μόνιμη πηγή κινδύνου απέδειξε πως όταν είναι καλά μπορεί να προσφέρει πολλά και να αποτελέσει ακόμη ένα σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή του Τραμετσάνι. Από την άλλη ένα θέμα που δημιουργείται είναι η συνύπαρξη Τάμαρι και Γιάκολις. Μπορεί στο 3-5-2 να έχουν διαφορετικό ρόλο όμως το πεδίο δράσης τους είναι το ίδιο στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό το λόγο αρκετές φορές ο Τάμαρι αναγκάζεται να μένει πιο ψηλά και δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει τις γνωστές του κούρσες. Όταν λοιπόν βρει τον τρόπο ο Ιταλός τεχνικός να ταιριάξει αυτά τα 3... ατού τότε και ο ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Α.Χ.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ