Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της ΑΕΚ, Αντόνιο Ιντάλγκο μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ.
Αναλυτικά:
«Πρώτα να πω ευχαριστώ στον αντίπαλο κόουτς για τα καλά λόγια. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, αφού αντιμετωπίσαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο που δουλεύει σκληρά και έχει βελτιωθεί πολύ με τον νέο προπονητή. Είχαμε υποφέρει στο πρώτο παιχνίδι στο Παραλίμνι. Στο πρώτο μέρος αν και δεν είχαμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο. Στην συνέχεια αρχίσαμε να χάνουμε εύκολα την μπάλα και η Ένωση ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».
«Δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο, δεν μπορείς να μπεις και να τα κερδίσεις όλα με άνεση. Μετά το πρώτο γκολ ανακτήσαμε τον έλεγχο, είχαμε καλύτερες θέσεις στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντική η νίκη, μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την θέση μας. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης. Καλή επιτυχία στην ΕΝΠ στο παιχνίδι με την Πάφο»
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού Hördur Magnússon, ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS