Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Εμιλιάνο Σάλα έχασε τόσο άδικα τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, ωστόσο λίγες ημέρες μετά από την κηδεία του ποδοσφαιριστή, Κάρντιφ και Ναντ συνεχίζουν τα μιλούν για χρήματα!
Οι Γάλλοι επέμεναν από την πρώτη στιγμή να πληρωθούν για τη μεταγραφή και σύμφωνα με δημοσιεύματα πολλών Μέσων στην Αγγλία, για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συμφώνησαν ως προς την καταβολή των 17.000.000 ευρώ.
Η Κάρντιφ, λοιπόν, έπρεπε να πληρώσει στις 20/2 την πρώτη δόση του ποσού, δηλαδή γύρω στα 6.000.000 ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς οι Ουαλοί πήραν παράταση και θα δώσουν το προαναφερθέν ποσό στις 27 Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα αργότερα.
Συνολικά, τα 17.000.000 ευρώ αναμένεται ν' αποπληρωθούν σε τρεις δόσεις. Κι όλα αυτά, ενώ η Κάρντιφ ετοιμάζεται να μηνύσει τον μάνατζερ, Γουίλι ΜακΚέι αφού θεωρεί ότι "φούσκωσε" σκοπίμως το ποσό για να γίνει η μεταγραφή του Σαλά.
Πηγή: www.sport24.gr
Στο πρόσωπο του 40χρονου Μεξικανού τερματοφύλακα, Γκιγιέρμο Οτσόα βρήκε τον αντι-Μπράγκα η ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS