Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολικές θερμοκρασίες αναμένονται σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο με το κλίμα κακοκαιρίας να «απειλεί» και τα παιχνίδια της Superleague.
Σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αλλά και χιονόπτωση ενδέχεται να διεξαχθούν ορισμένα από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.
Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο που έρχεται κάνει λόγο για συνθήκες παγετού και μένει να φανεί αν θα επηρεαστεί και η έκβαση κάποιων αγώνων, όχι μόνο της Superleague, αλλά και της Football League.
Πιο αναλυτικά η αγωνιστική ξεκινάει με το παιχνίδι Ξάνθη-Λεβαδειακός το Σάββατο (16:00), όπου σύμφωνα με την πρόβλεψη του Meteo, η θερμοκρασία θα είναι στους -3 βαθμούς, ενώ θα υπάρχει και χιονόπτωση.
Για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος η πρόβλεψη κάνει λόγο για θερμοκρασίες από 3 ως -1 βαθμούς και χιονόνερο ή και χιονόπτωση.
Δύο ώρες αργότερα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/2, 19:30), όπου προβλέπεται θερμοκρασία στους 0 βαθμούς και χιονόπτωση στο ΟΑΚΑ.
Παρόμοιο όμως είναι το σκηνικό και την Κυριακή. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός όπου η θερμοκρασία εκτιμάται στους 3 βαθμούς, ενώ γίνεται αναφορά και για χιονόνερο.
Υπό του μηδενός η θερμοκρασία στο Λαμία-Λάρισα (-2 β.), αλλά και χιονόπτωση σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη, στους 2 βαθμούς και με συννεφιά το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.
Καλύτερα τα πράγματα στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας (25/2), όπου για το Ολυμπιακός-ΟΦΗ η θερμοκρασία εκτιμάται στους 4-5 βαθμούς, αλλά και βροχόπτωση, ενώ στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα στους 4 βαθμούς με αραιή συννεφιά.
Πηγή: sdna.gr
Η Ομόνοια υποδέχεται (19:00) την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
BEST OF THEMASPORTS