Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport FM 104.0 τοποθετήθηκε για την φάση του οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο όπου ο πρώτος βοηθός Μιχάλης Σωτηρίου ανέκοψε επιθετική ενέργεια του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο πρώην διεθνής διαιτητής χαρακτήρισε σοβαρό το λάθος αυτό για τον βοηθό και πως ο συγκεκριμένος επόπτης είναι καλός, όμως τα λάθη συμβαίνουν και από τους καλύτερους.
Αναλυτικά τι είπε για την συγκεκριμένη περίπτωση:
«Φάνηκε ότι ο παίκτης καλυπτόταν. Ούτε οριακό δεν μπορούμε να το πούμε, έκοψε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια για το ΑΠΟΕΛ. Είναι σοβαρό λάθος αλλά τι να πεις κάποτε συμβαίνουν τα λάθη και στους καλύτερους».
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Βρόντη στην Al-Fayha
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS