Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αποδείξει πως αργά ή γρήγορα δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του και εναπόκειται στους ίδιους αν θα τις αρπάξουν από τα "μαλλιά".
Για παράδειγμα, στο σημερινό (17:00) ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, έδωσε φανέλα βασικού στο Νέστορα Μυτίδη, για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα, που διεξήχθη την... 1η Σεπτεμβρίου του 2018!
Να σημειώσουμε πάντως, ότι ο Κύπριος επιθετικός, ο οποίος ακόμα δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, έχει και οκτώ συμμετοχές ως αλλαγή, ενώ έχει αγωνιστεί βασικός στους αγώνες κυπέλλου με Ομόνοια Αραδίππου και ΘΟΪ Λακατάμιας, πετυχαίνοντας συνολικά τέσσερα γκολ.
Σε ένα ματς όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 στο 18', η Εθνική μας έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 1-2 με Λοΐζου στο 29' και ο Χάμπος Χαραλάμπους στο 76' έγραψε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έναν παλικαρίσιο βαθμό στην Κύπρο μας!
Τα γκολ για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Ντραγκούς στο 2' και στο 18'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS