Ακολουθήστε μας στο Google news
Την καλύτερη δυνατή παρουσία στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που έγινε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία, είχε η ομάδα της Piero Judo Academy αφού οι τζουντόκα από τη Λεμεσό κατάφεραν να πατήσουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο πρωτάθλημα των U15.
Εξίσου καλή ήταν και η παρουσία τους στο πρωτάθλημα των U21αφού ο Σενσέι Πιέρος Λεωνίδα σήκωσε εκ μέρους της σχολής την κούπα από τη δεύτερη θέση.
H σχολή Τζούντο που εδρεύει στη Λεμεσό και απασχολεί καθημερινά δεκάδες παιδιά στο άθλημα, έχοντας ένα πλήρες καταρτισμένο τεχνικό τιμ που αποτελούν ο Πιέρος Λεωνίδα, Ηλίας Ιωάννου και Νάσια Βασιλείου κατέκτησε 7 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.
Συγκεκριμένα την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Σοφία Ασβεστά, Ντιάνα Δημητρίου, Νικόλας Αντωνίου, Χρήστος Αργυρίδης, Ντάνιελ Ορφανού, Μάριος Ματθαίου και Μαρίνα Αζινού.
Από κει και πέρα, το ασημένιο μετάλλιο φόρεσαν οι Κλεοπάτρα Παντελή και Ντανιέλα Νικολάου ενώ το χάλκινο η Μαρία Παπαντελή, Θέμης Παναγιώτου και Ιωάννης Μιχαηλίδης
Η Κυπελλούχος ΑΕΚ Λάρνακας, ρίχνεται πρώτη στη μάχη της Ευρώπης, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (10/07, 19:30) στην «Αρένα» την Παρτιζάν για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και θα επιδιώξει τη νίκη, για να αποκτήσει προβάδισμα, έστω και μικρό, ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/07 @ 15:30
Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
09/07 @ 14:42
Πέτυχε την πρώτη της νίκη η Εθνική υδατοσφαίρισης κάτω των 16
08/07 @ 18:14
Οι Άνδρες θριαμβευτικό 3-0 επί του Κοσόβου – Οι γυναίκες 2-1 την Γεωργία και αισιοδοξία για τη συνέχεια
07/07 @ 14:58
Στο πλαίσιο της υπογραφής του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου η ελληνική αντιπροσωπεία παρουσίασε τις καινοτομίες του διευρυμένου Μνημονίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ.
06/07 @ 23:20
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε το 7ο άλμα της καριέρας του πάνω από τα έξι μέτρα, ενθουσιάζοντας το κοινό στο «Καλλιμάρμαρο», δείχνοντας έτοιμος για την τεράστια υπέρβαση των 6,10 μ.
06/07 @ 23:08
Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου 2025 τα παγκύπρια πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών στη χρονιά, με τη διεξαγωγή των ΧΜ Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 68ο Εφήβων και 56ο Νεανίδων, στο «Τσίρειο» Στάδιο της Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS