Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα τελευταία 24ωρα τα περισσότερα φώτα είχαν στραφεί στο ανακριτικό έργο της αστυνομίας για την υπόθεση Ουζόχο.
Χθες βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου, ο 43χρονος χημικός που φέρεται να απέκρυψε από τις αρχές τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του γιατρού και 36χρονη σύζυγος του λειτουργός του ΚΟΑ.
Σήμερα η προσοχή στρέφεται στην εξέταση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ. Προγραμματίζεται για τις 15:00, θα αναπτύξουν τις θέσεις τους και οι δικηγόροι των δυο ομάδων.
Καθοριστικό ρόλο για την λήψη απόφασης από τον δικαστή της Ομοσπονδίας, αναμένεται να παίξουν τα πρακτικά της συνεδρίας του ΚΟΑ το περασμένο Σάββατο, που προχώρησε σε ακύρωση του δελτίου του Νιγηριανού κίπερ της Ανόρθωσης.
Σύμφωνα με ψεσινές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,
υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΟΑ, προσπάθησε να αλλοιώσει τα πρακτικά της σημαντικής συνεδρίας του Δ.Σ. του Οργανισμού.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Δευτέρα και μίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS