Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας ο Ολυμπιακός καθώς ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να ακολουθήσει την αποστολή σε ένα ματς που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού!
Αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα του παιχνιδιού αλλά και το γεγονός ότι ο αγώνας σημαίνει πολλά για την ομάδα του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την απόφαση να ταξιδεύσει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα βρεθεί μαζί με τους συνεργάτες του στο γήπεδο της Τούμπας, θέλοντας με την κίνησή του αυτή να δείξει πως βρίσκεται δίπλα στον Πέδρο Μάρτινς και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Όλα -ωστόσο- θα ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια της αυριανής (10/2) ημέρας, αν και η πρόθεση του Μαρινάκη φαίνεται πως είναι ξεκάθαρη στην παρούσα φάση.
Πηγή: sdna.gr
Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
BEST OF THEMASPORTS