Ακολουθήστε μας στο Google news
Μία... άλλη ΑΕΚ εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου στο χθεσινοβραδινό (21/01) παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, την οποία διέσυρε με 0-5 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.
Πλέον, οι "κιτρινοπράσινοι" είναι στο -9 από ΑΕΛ και Απόλλωνα και ελπίζουν ότι στη συνέχεια του "μαραθωνίου", όχι μόνο θα μείνουν στην 4η θέση, αλλά και ότι θα ροκανίσουν και άλλο τη διαφορά από την 3η, που εξασφαλίζει 100% ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έφερε... άλλο αέρα στην ομάδα της Λάρνακας και ανέβασε κατακόρυφα τη ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι έδειξαν απελευθερωμένοι και παθιασμένοι για να επιστρέψουν στις νίκες ΚΑΙ στο πρωτάθλημα, αφού θυμίζουμε ότι "έσπασαν το ρόδι" των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων την περασμένη Τετάρτη, κερδίζοντας τη Νέα Σαλαμίνα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου.
Πέρα από τους τρεις βαθμούς και την εμφάνιση της ομάδας, οι "κιτρινοπράσινοι" κρατάνε και την εκπληκτική απόδοση του Τρισκόφσκι, ο οποίος θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό, σκοράροντας μετά από σχεδόν 2,5 μήνες και όχι ένα, αλλά τρία τέρματα και χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ιδιάκεθ, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν έχει στη διάθεση του τον Γιάννου που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλίας, αλλά και τον τραυματία Τολεμές.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προπονήθηκε σήμερα το πρωί, όπου το παρών έδωσε και ο νεοφερμένος Τζεφρέν Σουάρεζ. Την Τετάρτη (23/01) οι παίκτες έχουν πάρει ρεπό για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, όταν και θα... πάτησουν το "γκάζι" για το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση (27/01, 16:00) στην "Αρένα".
Η κατάσταση των Σάστρε, Σίλβα, Αντωνιάδη και Γκονζάλεθ που έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τη Δόξα, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, για το ποιοι και αν θα μπορέσουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με την "Κυρία".
Η Ομόνοια δεν άξιζε να χάσει χθες βράδυ στην Αυστρία. Όχι μόνο αυτό, αν είχε ψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας, θα μπορούσε ακόμα και να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS