Με τη συμμετοχή εννέα ομάδων άρχισε το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων U17 και με κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη κυριαρχία των φιλοξενούμενων ομάδων.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
Διγενής Ακρίτας Μόρφου - Ανόρθωση...2-4
Εθνικός Άσσιας - Ολυμπιακός...1-4
ΠΑΕΕΚ - ΑΕΖ...1-3
ΘΟΪ Λακατάμιας – ΕΝ Παραλιμνίου...1-4
*Ρεπό ο Εθνικός Άχνας
Πηγή: www.cfa.com.cy
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.