Ποδοσφαιρικό Fun Day κοριτσιών πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γήπεδα του ΘΟΪ Λακατάμιας. Δεκάδες κορίτσια από τις ομάδες της Απόλλων Ladies, της Barcelona F.A., της Ομόνοιας Λευκωσίας, του ΘΟΪ Λακατάμιας και της Ακαδημίας Ασπράκη είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να χάρουν ένα όμορφο πρωινό, μακριά από άγχος, σκοπιμότητες ή την πίεση του αποτελέσματος.
Το Fun Day διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της προσπάθειας για στήριξη και πρόωθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.