Ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Πέτρου, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο Β΄ ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση έχοντας πολύ καλή παρουσία, αποθεώνεται από την επίσημη Ένωση με το πιο κάτω κείμενο στα social media:
"ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
Εξαιρετική φιλοξενία από Ανόρθωση.
Να έχεις μπροστά σου ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα της Κύπρου, να είσαι απροετοίμαστος για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, να μπαίνεις στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Boris χωρίς άλλο παιχνίδι, να κάνεις δύο καθοριστικές αποκρούσεις και ίσως την επέμβαση της χρονιάς.
ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ. Το ποδόσφαιρο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνεις ήρωας.
Έχει μαγκιά και το positioning, το απέδειξε και πέρσι. Ξανά στο κύπελλο, ξανά με ομάδα Α΄ κατηγορίας, ξανά εκτός έδρας. Είναι και δουλευταράς. Just a win".
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.