Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis), σε συνεργασία με τον Γιώργο Πεγκλή, γραμματέα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) και με την ευγενική υποστήριξη των ΠΑ.Σ.Π και Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου, διοργανώνει στη Κύπρο μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων αναλυτών ποδοσφαίρου. Κύριος ομιλητής στο σεμινάριο ο εκπαιδευτής προπονητών UEFA PRO της FIFA, κ. Στηβ Κωνσταντινίδης. Επίσης ομιλητές θα είναι και αναλυτές – προπονητές από ομάδες πρώτης κατηγορίας: Περικλής Παπαναγή (ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού), Αντρέας Κατταμής (ακαδημίες ΑΠΟΕΛ), Σάββας Πικραμένος ( PAFOS FC) και Γιώργος Πεγκλής (ΕΡΜΗΣ Αραδίππου). Θα παρουσιαστεί σειρά ειδικών μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης του επαγγέλματος του αναλυτή ποδοσφαίρου. Η εξειδικευμένη ανάλυση συγκεκριμένων συμπεριφορών και ικανοτήτων, μαζί μας γίνεται επιστήμη. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα εκπαιδευτούν στα πιο σύγχρονα συστήματα ανάλυσης, που πλέον χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας όπως και από τις ομάδες της Premier League, της Primera Liga, της Bundesliga, της Serie A, της Liga Primeira, της Ligue 1, από το σύνολο των ομάδων στο NBA, της Euroleague, και στο Πανασιατικό πρωτάθλημα (Asian Cup) που διοργανώνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (U.A.E.). Θα παρουσιαστεί το σύστημα ανάλυσης ONCE που χρησιμοποιείται από την Εθνική Κροατίας και Interplay Sports που χρησιμοποιείται από επαγγελματικές ομάδες σε επίπεδο Champions League και Europe League (Celtic, Legia Warsaw, CSKA Moscow, AIK, etc) και σε 10 εθνικές ομάδες (Κόστα Ρίκα, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ινδία, κτλ) . Θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα η δωρεάν εγκατάσταση δοκιμαστικού προγράμματος στον προσωπικό του υπολογιστή για εξάσκηση. Επίσης θα παρουσιαστεί και το σύστημα InStat scout και Sportscode τα οποία χρησιμοποιούνται από το σύνολο τω ομάδων σε Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία. Το 80% των ομάδων του φετινού Champions League χρησιμοποιεί τα συστήματα ανάλυσης της Sportscode ενώ οι 35 από τις 40 εθνικές ομάδες στο top 40 της FIFA έχουν εμπιστευτεί την ανάλυση τους στο Sportscode. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €300 έκαστος, και θα διαρκέσει 3 μέρες σε ολιγομελή τμήμα για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Για τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. το κόστος είναι €250 έκαστος. Ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου θα είναι η Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 με διάρκεια μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου συμπεριλαμβανομένης, από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 καθημερινά. Όσοι εκ των οποίων ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99145814 μέχρι την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019. Παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμό θέσεων. Πηγή: www.pasp.org.cy
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέρασε στον τελικό με... «σβηστές μηχανές» η Ομόνοια και περιμένει αντίπαλο!-ThemaSports
17/04 @ 20:52

Πέρασε στον τελικό με... «σβηστές μηχανές» η Ομόνοια και περιμένει αντίπαλο!

Έχοντας «καβάτζα» τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό, η Ομόνοια δεν δυσκολεύτηκε απόψε στη ρεβάνς με τον Άρη στο ΓΣΠ (τελικό αποτέλεσμα, 0-0) να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου για 24η φορά στην ιστορία της, όπου στις 18 Μαΐου θα διεκδικήσει το 17ο της κύπελλο!

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
15/04 @ 11:48

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΓΣΠ τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία.

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
15/04 @ 18:51

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η παραμονή και τα ανυπόστατα σενάρια

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών-ThemaSports
13/04 @ 13:37

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών

Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πολεμιδιών είχαν την ευκαιρία, την Τρίτη 9 Απριλίου, να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. για την αξία του αθλητισμού, τον κόσμο του ποδοσφαιριστή και την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα!

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος-ThemaSports
13/04 @ 22:20

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος

Η Πάφος αντιμετωπίζει (Κυριακή, 14/04, 17:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση-ThemaSports
13/04 @ 22:58

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση φιλοξενεί (Κυριακή, 14/04, 19:30) την Ομόνοια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ