Ακολουθήστε μας στο Google news

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε την Κυριακή (13/01) η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με τον Απόλλωνα να παίρνει μία δραματική και συνάμα, πολύ σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας στο Τσίρειο με 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω το σκορ στο Α΄ ημίχρονο και έχοντας πραγματοποιήσει στα πρώτα 45 λεπτά, τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση!

Με αυτή τη νίκη, η Λεμεσιανή ομάδα έπιασε την ΑΕΛ στη 2η θέση με 34 βαθμούς και παρέμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ενώ η Ομόνοια που για ένα ημίχρονο είχε πολύ καλή παρουσία και έδειχνε ότι μπορούσε να φύγει από τη Λεμεσό με βαθμολογικό κέρδος, παρέμεινε στην 7η θέση με μόλις 20 βαθμούς και η επόμενη αγωνιστική είναι ΤΕΛΙΚΟΣ για την προσπάθεια που κάνει για να προλάβει το... "τρένο" της πρώτης εξάδας, αφού θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ την εντυπωσιακή φέτος Νέα Σαλαμίνα. Στο άλλο ματς της Κυριακής (13/01), η ΑΕΚ δέχθηκε νέο... "χαστούκι", αυτή τη φορά στην "Αρένα" από τον ουραγό Ερμή, με τον οποίο εξήλθε ισόπαλη 2-2 και έμεινε για ΟΓΔΟΟ σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον ακόμα και η παρουσία της στην πρώτη εξάδα με το τέλος της κανονικής περιόδου! Ο Ερμής από την άλλη, πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό, μπορούσε ακόμα και τη νίκη και έδειξε με την εμφάνιση του, ότι έχει όλα τα φόντα για να παραμείνει στην κατηγορία. Στα παιχνίδια του Σαββάτου (12/01), η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε εκτός έδρας την Πάφο FC με 1-3 και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ε.Ν.Παραλιμνίου με 0-1 και "ξεκόλλησε" από τους 14 βαθμούς! Οι "βυσσινί" από την άλλη, παρέμειναν στην τελευταία θέση και... φωνάζουν για τη διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή. Τέλος, στο ντέρμπι του ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ (4-0) της Ανόρθωσης και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του για την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο! Η "Κυρία" έχασε νέο έδαφος και πλέον, θα πρέπει να προσέξει στη συνέχεια, για να μη βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την παρουσία της στην εξάδα... Η 16η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας στο "Αμμόχωστος" (14/01, έναρξη στις 19:00) με την αναμέτρηση της Αλκής Ορόκλινης με αντίπαλο την ΑΕΛ. Μετά και τα σημερινά (13/01) παιχνίδια η βαθμολογία έχει ως εξής: 1.ΑΠΟΕΛ 38 2.ΑΠΟΛΛΩΝ 34 3.ΑΕΛ 34 4.ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 26 5.ΑΝΟΡΘΩΣΗ 24 6.ΑΕΚ 23* 7.ΟΜΟΝΟΙΑ 20 8.ΔΟΞΑ 17 9.ΑΛΚΗ 14 10.ΠΑΦΟΣ FC 14* 11.ΕΝΠ 13 12.ΕΡΜΗΣ 9 Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί η υπόθεση για την ένσταση της ΑΕΚ Λάρνακας στο εξ αναβολής ματς της 2ας Ιανουαρίου με αντίπαλο την Πάφο στην "Αρένα"... Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της τελευταίας αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 19:00 ΑΛΚΗ Ορόκλινης vs ΑΕΛ Λεμεσού (Cytavision Sports 1) Στάδιο: N. PAPAS GROUP/ Αμμόχωστος Επιστροφή Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος 4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής: Σάββατο 12 Ιανουαρίου Πάφος-Νέα Σαλαμίνα 1-3 ΕΝΠ-Δόξα 0-1 ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 4-0 Κυριακή 13 Ιανουαρίου Απόλλων-Ομόνοια 2-1 ΑΕΚ-Ερμής 2-2 Η επόμενη (17η) αγωνιστική: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 17:00 Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα 19:00 Ερμής-Απόλλωνας Κυριακή 20 Ιανουαρίου 16:00 ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 17:00 Αλκή-Πάφος 18:00 Ανόρθωση-ΕΝΠ Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 19:00 Δόξα-ΑΕΚ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο-ThemaSports
30/04 @ 11:29

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 18:49

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και κλείδωσε την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα για τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Μίντσεφ ισοφάρισε στο 90΄+5΄ και έστειλε και μαθηματικά τη Δόξα στη Β' κατηγορία-ThemaSports
29/04 @ 21:29

Ο Μίντσεφ ισοφάρισε στο 90΄+5΄ και έστειλε και μαθηματικά τη Δόξα στη Β' κατηγορία

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στη Δόξα και την ΑΕΛ για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και με αυτό το σκορ, η ομάδα της Κατωκοπιάς υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Β' κατηγορία, αφού ανέβηκε στους 32 πόντους και παρέμεινε στο -8 από την Καρμιώτισσα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της οικογένειας Νεοφύτου-ThemaSports
29/04 @ 12:47

Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της οικογένειας Νεοφύτου

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, οι Διαιτητές Λάρνακας και Αμμοχώστου, η ΣΕΚ Λάρνακας σε συνεργασία με συναδέλφους από την Επαρχιακή διοίκηση Λάρνακας διοργανώνουν αιμοδοσία εις μνήμη του Παναγιώτη Νεοφύτου και τον γονέων του.

ΒΙΝΤΕΟ: Η αντίδραση των ΑΕΚτζήδων στο γκολ του Σίμιτς στο... ΓΣΠ!-ThemaSports
28/04 @ 20:53

ΒΙΝΤΕΟ: Η αντίδραση των ΑΕΚτζήδων στο γκολ του Σίμιτς στο... ΓΣΠ!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ χάρηκαν για το γκολ της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ καθώς με το συνδυασμό των αποτελεσμάτων οι Λαρνακείς ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ποστάρισμα Σούρτου για τον τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
27/04 @ 23:26

Ποστάρισμα Σούρτου για τον τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανηγυρικό ποστάρισμα από τον πρώην Απολλωνίστα για την κατάκτηση του τίτλου από την Στεάου στη Ρουμανία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ