Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση από την επίσημη Ανόρθωση, με διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Στρέπελ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή.
Αναλυτικά:
"Αν και αρχικά δεν είχαμε σκοπό να το πράξουμε, η έξαρση των δημοσιευμάτων γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, μας αναγκάζει να το κάνουμε.
Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της διαφορετικής ερμηνείας των όσων ειπε ο προπονητής μας από τον καθένα με το δικό του τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από το τι πραγματικά εννοούσε και ήθελε να τονίσει μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.
Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή Ορόκλινη, ο Γιούργκεν Στρέπελ μετά και από σχετική ερώτηση γύρω από τον προγραμματισμό, υπογράμμισε πως μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση συζητούν καθημερινά το κομμάτι της ενίσχυσης, την ίδια στιγμή όμως που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται και δεν μπορούν να μπουν σε δεύτερη μοίρα.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, έχει δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση από μερικούς δημοσιογράφους, πως το προγραμματισμό χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, κ. Ανδρέας Παντελή, κάτι που επ’ ουδενί ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.
Καλουμε λοιπόν, ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους που επιμελούνται το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, να είναι διπλά προσεκτικοί όταν πρόκειται να γράψουν ή να τοποθετηθούν γύρω από το οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας, καθώς πολύ εύκολα όπως φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορούν να δημιουργηθούν εντελώς λανθασμένες εντυπώσεις στους οπαδούς μας.
Το γραφείο Τύπου της ομάδας μας είναι πάντοτε διαθέσιμο για τυχόν διευκρινίσεις ή πληροφορίες γύρω από το οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το Σύλλογο και θα ήταν καλό να γίνεται η απαιτούμενη επικοινωνία, ιδιαίτερα σε ζητήματα που πιθανό να μην είναι εντελώς ξεκάθαρα και χρειάζεται η ανάλογη ενημέρωση".
Άλλο ένα… ποτήρι πίκρας ήπιαν οι οπαδοί της ΑΕΛ. Τόσο αυτοί που είχαν το κουράγιο να πάνε στο γήπεδο, όσο και οι υπόλοιποι που «σπατάλησαν» περίπου δυο ώρες από τη ζωή τους, για να δουν τη συνάντηση με τον Ακρίτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS