Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ (6/1).
Όλα όσα είπε:
«Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Αντρέα Καΐμη και στην οικογένειά του. Είμαστε σίγουροι ότι την χάρηκε από ψηλά. Είναι η αρχή αυτή η νίκη, για την Ομόνοια που έχει πολύ ψηλούς στόχους όχι μόνο για φέτος αλλά γενικότερα για το πλάνο που έχει ξεκινήσει στην ομάδα. Θέλουμε η απόδοσή μας να γίνεται καλύτερη. Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε το θετικό πνεύμα, κρατάμε ότι η ομάδα ήθελε να κερδίσει και το ζήτησε. Θέλουμε σταθερότητα. Θέλουμε αυτή τη νίκη να την χαρεί ο κόσμος μας που δυστυχώς έχει πικραθεί.
Ο προπονητής δουλεύει με τον κ. Λάρκου. Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες όμως μόνο αν βρούμε αυτό που θέλουμε θα κάνουμε τις μεταγραφές. Αν δεν βρούμε δεν θα κάνουμε ή θα κάνουμε μία. Οπότε λίγη υπομονή.
Για τον Αντόνιο και το τι γράφτηκε για τον ποδοσφαιριστή και την ΑΕΛ: Θα ζητήσουμε λίγη υπομονή στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσθαφαιρέσεις. Όταν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, θα το πούμε. Ευχαριστούμε ξανά το κόσμο που ήρθε σήμερα στην παγωνιά και στήριξε την ομάδα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS