Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήγε για ένα καθιερωμένο τσεκ-απ και διαπίστωσε ότι έχει εσωτερική αιμοραγία στο στομάχι!
Σε εσπευσμένη επέμβαση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο στομάχι του θα υποβληθεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο 58χρονος Αργεντινός, ο οποίος πήγε για το καθιερωμένο του τσεκ-απ σε κλινική του Μπουένος Αϊρες κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση, αφού το πρόβλημα της αιμορραγίας που αντιμετωπίζει στο στομάχι του είναι τόσο σοβαρό που απαιτεί άμεση επέμβαση.
Στο πλευρό του βρίσκονται και τα τρία παιδιά του, ενώ οι γιατροί κρίνουν ότι μετά την επέμβαση ο Μαραντόνα θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να αναλάβει ξανά τα καθήκοντα του ως τεχνικός της Ντοράδος.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 (Σωτηρίου 77', 84, Σατσιάς 83') την Ανόρθωση σε φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Προσφυγιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.