Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο για την 14η αγωνιστική.
Στο 27' έγινε το 0-1 για την ομάδα της Λεμεσού με δράση τον Πάντο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Γιωργαλλίδη και άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά πριν, στο 24' δηλαδή, δύο ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αστόχησαν και έτσι δεν σκόραραν.
Με το δεύτερο ημίχρονο ήρθε και η ισοφάριση από τους μαυροπράσινους που με σκόρερ τον Ράμος στο 52' έπειτα από σοβαρό λάθος του κίπερ της Καρμιώτισσας, Καϊρίνου.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες με το τελικό σφύριγμα πήραν από ένα βαθμό.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.