Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άνοιξε και επίσημα, με την Ρέιντζερς να ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της, ενόψει της μάχης που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας, με την «Daily Record», να προτείνει στον Στίβεν Τζέραρντ τον Ευθύμη Κουλούρη!
Ο συντάκτης του κειμένου, προτείνει στον τεχνικό της Ρέιντζερς, πέντε παίκτες που κατά την γνώμη του θα μπορούσαν να αποτελέσουν πολύτιμα γρανάζια στην... μηχανή της ομάδας του Τζέραρντ, με το όνομα του Κουλούρη, να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των Στίβεν Ντέιβις, Βίκτορ Φίσερ, Στίβεν Νέισμιθ και Ράιν Γκάουλντ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν για τον Κουλούρη στο κείμενό τους οι Σκωτσέζοι:
«Δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, ο 22χρονος επιθετικός είναι η αποκάλυψη του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος, με 11 γκολ σε 13 παιχνίδια. Είναι ο πρώτος σκόρερ της χώρας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα ακόμα με το all around παιχνίδι του.
Όπως όλοι οι επιτυχημένοι μοντέρνοι επιθετικοί, ο Κουλούρης έχει λίγο απ΄ όλα. Διαθέτει τη δύναμη να βάζει πλάτη τους αμυντικούς και έχει ένα έξοχο τελείωμα. Δεν έχει σημασία από που έρχεται η μπάλα. Διαθέτει δεξί πόδι, αριστερό πόδι και κεφαλιά. Μπορεί να σκοράρει όλων των ειδών τα γκολ, από κοντινή προβολή και μακρινά σουτ, μέχρι καρφωτές κεφαλιές.
Το πιο εντυπωσιακό είναι πως η θανατηφόρα φόρμα του λαμβάνει χώρα σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, ενώ είναι Έλληνας διεθνής με πέντε συμμετοχές, κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια λύρες, ποσό που φαίνεται καλό για έναν επιθετικό με ύψος 1,82μ., που μπορεί να δώσει λύσεις και πλεονέκτημα στη Ρέιντζερς σε σφιχτά παιχνίδια που θα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού».
Πηγή:
sdna.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS