Ακολουθήστε μας στο Google news
Θέμα χρόνου είναι η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης από την Ομόνοια, ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Νεόφυτος Λάρκου.
Όχι υπό την ιδιότητα του προπονητή φυσικά, αλλά ως ποδοσφαιρικός/τεχνικός διευθυντής.
Έχει ένα κοινό ο Λάρκου, με τον άνθρωπο που... έριξε χρήμα στην Ομόνοια τους τελευταίους μήνες, τον επιχειρηματία Σταύρο Παπασταύρου.
Κατάγονται κι οι δυο από την κατεχόμενη Λύση.
Δεν θεωρούμε αρνητική την κίνηση του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας των πρασίνων, να δώσει αρμοδιότητες σε έναν άνθρωπο που είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, αλλά και γνώστης του (δύσκολου και προβληματικού τα τελευταία χρόνια) οργανισμού που λέγεται Ομόνοια.
Λαμβάνοντας υπόψη, ότι δεν του βγήκε η επιλογή να προσλάβει τον... άγνωστο Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος έφυγε ως αποτυχημένος.
O 52χρονος σήμερα Λάρκου, εργάστηκε στην Ομόνοια από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2012. Πανηγύρισε δυο συνεχόμενες κατακτήσεις κυπέλλου.
Είχε αναλάβει σε μια εποχή, που ξεκίνησε να μειώνεται το χρήμα, μερικούς μήνες πριν την αποχώρηση του Μιλτιάδη Νεοφύτου από την προεδρία.
Π.Χ.
Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ιστορικό του άλμα στα 6,08μ. και την κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS