Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ομόνοια, για να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή είναι ο Νεόφυτος Λάρκου, αφού φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η σχετική ανακοίνωση όμως πήρε... παράταση μερικές ημέρες, επειδή ο Κύπριος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ μέχρι την 31η Δεκεμβρίου (θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων). Αν δεν προκύψει κάποιο... απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για να "χαλάσει" το deal, ο Νεόφυτος Λάρκου θα έχει ανάμεσα σε άλλα την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιαμού, σε συνεννόηση πάντα με τον Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου. Πάντως, ο κόσμος της Ομόνοιας υποδέχθηκε στα social media με (συγκρατημένο ή και υπερβολικό) ενθουσιασμό θα λέγαμε την προδιαγραφόμενη πρόσληψη του (έστω και σε άλλο πόστο από την προηγούμενη του θητεία), αφού με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο, το "τριφύλλι" κατέκτησε τους τελευταίους τίτλους του συλλόγου (δύο κύπελλα το 2011 και το 2012 και το Σούπερ Καπ του 2012), ενώ η ομάδα είχε πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, με θετικό (και όχι ντροπιαστικό) απολογισμό στα ντέρμπι. Πιστεύουν με απλά λόγια οι οπαδοί των "πράσινων", ότι ο Λάρκου θα... νοικοκυρέψει σε αρκετούς τομείς την Ομόνοια και ευελπιστούν παράλληλα, ότι με τις επιλογές που θα κάνει στο μεταγραφικό σχεδιασμό, θα ανακάμψει και αγωνιστικά η αγαπημένη τους ομάδα. Ειρήσθω εν παρόδω, να σημειώσουμε ότι άρχισε το Σάββατο (29/12) η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (02/01) στο Τσίρειο, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στη διάθεση του τον Γκόμεθ, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Λοέ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χριστοφή και Μανρίκε, καθώς και ο τιμωρημένος Παναγή.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ