Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενημέρωση από την ΚΟΠ για αλλαγή ημερομηνίας στον επαναληπτικό αγώνα ΑΠΟΕΛ-Δόξα.
Αναλυτικά:
Με επιστολή της προς την ΚΟΠ, η αστυνομία ζητά όπως να μην διεξαχθούν την ίδια ημέρα οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου Coca - Cola Ομόνοια - Απόλλων και Δόξα - ΑΠΟΕΛ για λόγους ασφάλειας.
Οι δύο αυτοί αγώνες είχαν οριστεί για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.
Ως εκ τούτου και βάσει του κανονισμού της Ομοσπονδίας ότι οι ομάδες που κληρώνονται πρώτες, διεκπεραιώνουν πρώτες τους αγώνες τους, ο αγώνας Δόξα - ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί αντί στις 16 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.
Να σημειωθεί πως ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου γιατί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta Δόξα- ΑΕΚ. Επίσης, δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου επειδή τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta ΑΠΟΕΛ - Αλκή.
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
BEST OF THEMASPORTS