Ακολουθήστε μας στο Google news
Ελλαδικά δημοσιεύματα φέρουν τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Κολοβό κλειστό στην Ομόνοια.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24.gr
Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την κυπριακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Γιάννης Αναστασίου.
Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Χάρη Μαυρία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Η αναφορά στον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος συμφώνησε με το "τριφύλλι". Ο 25χρονος, που έπαιζε εφέτος στη Βίλεμ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.
Στην Ελλάδα έχει περάσει από Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ τη διετία 2016-2018 αγωνίστηκε στη Μέχελεν. Η Ομόνοια, στην ποία προπονητής είναι ο Γιάννης Αναστασίου, βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, με 17 βαθμούς σε 14 ματς (5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες).
Photo credits: Eurokinissi
Η ΑΕΛ δίνει (17:00) το δεύτερο και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους, κόντρα στη Νεφτσί Μπακού, στο στάδιο Białobrzegi.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS