Ο Αργεντινός χαφ του Άρη Θεσσαλονίκης, Νίκο Μαρτίνες, είναι στη... μαύρη λίστα των "κιτρινόμαυρων" ενόψει Ιανουαρίου (Δείτε ΕΔΩ) και είναι ορατό το ενδεχόμενο πρόωρου "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές!
Μία εξέλιξη που... ίσως ανοίξει την όρεξη κάποιων μεγάλων ομάδων στην Κύπρο, οι οποίες αν του "κτυπήσουν την πόρτα" και του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο, δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο νησί μας ο Μαρτίνες, αυτή τη φορά φυσικά ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός.
Θυμίζουμε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα... κατατόπια, αφού αγωνίστηκε σε Ανόρθωση (2015-2016) και Απόλλωνα (2017-2018) και εκτιμούμε ότι μόνο καλό θα του κάνει ενδεχόμενη επιστροφή του στο Κυπριακό πρωτάθλημα.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.