Πανηγυρίστηκε έξαλλα και έντονα η νίκη επί της ΑΕΛ στο Τσίρειο από τον κόσμο, τους διοικούντες, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Ανόρθωσης.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Ανόρθωσης αποθεώθηκαν από τους φίλαθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Τσίρειο.
Στη συνέχεια οι Παντελή, Γιάγκου και Μήτρου από πλευράς διοίκησης μοίρασαν συγχαρητήρια και πανηγύρισαν με τον κόσμο.
Ξεχώρισε η κίνηση Στρέπελ προς τον κόσμο αλλά και οι παίκτες που σχεδόν όλοι έτρεξαν στην εξέδρα και χάρισαν τις φανέλες τους.
Δείτε τι έγινε στο βίντεο του ThemaSports:
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.