Πυρ και... μανία ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, με τον Σέρβο σέντερ να έχει πολλά νεύρα με τους διαιτητές του αγώνα.
Ο Σέρβος σέντερ των Πειραιωτών είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές και μάλιστα τα εξωτερίκευσε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου.
Αποτέλεσμα της... έκρηξής του ήταν να δεχτεί τεχνική ποινή από τους διαιτητές, με τον διεθνή σέντερ να πηγαίνει στον πάγκο της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ έχοντας πολλά νεύρα.
Δείτε το βίντεο:
Τελικώς, ο Παναθηναϊκός θα απουσιάσει οριστικά από το φετινό Super Cup, καθώς δεν προβαίνει να αγωνιστεί στη διοργάνωση, αφού επιστρέφει από την Αυστραλία τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου .
«Βόμβα» από 5 διεθνείς του Παναθηναϊκού! Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη για την ανεξέλεγκτη δράση της ΕΟΚ και τη διαιτησία, δηλώνοντας πίστη στην Εθνική, αλλά αγανάκτηση για το ελληνικό μπάσκετ.
Ο Νεοκλής Αβδάλας δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών και τη θέση του πήρε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενισχύοντας το ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη.
Το ιστορικό, πρώτο επίσημο παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες Κύπρου και Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του FIBA EuroBasket 2025 στη Λεμεσό, είναι το επόμενο ματς που οδεύει προς sold out!