Η Πάφος χθες (22/12) εξήλθε ισόπαλη με τον Απόλλων Λεμεσού (1-1) για την 14η αγωνιστική.
Η Παφιακή ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε για ακόμη μια φορά πως (ειδικά) κόντρα στους μεγάλους την βρίσκει.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πέτρο Μελαΐση, που εκτελεί χρέη διευθυντή του γραφείου Τύπου της Πάφος FC.
Ο κύριος Μελαΐσης μας τόνισε πως η Πάφος έδειξε πως έχει μέταλλο και ότι έπαιξε μεγάλη μπάλα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Υπογράμμισε πως βλέπουν τον κάθε αντίπαλο στα μάτια και ότι όσοι επικρίνουν τον Νέμετς κατά καιρούς, εκτείθονται.
Σε ερώτηση μας γιατί δεν ήταν στην αποστολή ο Ζάντερ, ο κύριος Μελαΐσης μας είπε ευγενικά πως δεν θέλει να τοποθετηθεί.
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.