Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια ενημερώνει...
«Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας τον Διγενή Μόρφου με 1-5 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και ανέβηκε στους 23 βαθμούς.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Παπαθανασίου, Ανδρέου, Γρούτα, Γιαννακού, Αγγελή, Θεοδώρου, Αβρααμίδη, Κοτσώνη, Οζλέρ και Ζουλαφάκη.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε και τα πέντε τέρματα της με τους Θεοδώρου και Κοτσώνη να σκοράρουν από δύο φορές και τον Ζουλαφάκη μία.
Πλέον, με 23 βαθμούς και απολογισμό επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 20 ομάδων).
Επόμενη υποχρεώση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις 13 Ιανουαρίου (10:00) απέναντι στον Απόλλωνα (κλιμάκιο Πάφου) εντός έδρας».
Η σκληρή δουλειά στην προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται στην Πολωνία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS