Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ερμή αύριο Σάββατο (22/12) στο ΓΣΠ στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2018.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας έχουν πάρει για τα καλά μπρος, ο Πάολο Τραμετσάνι φαίνεται πως βρήκε τη φόρμουλα για να δουλεύει σωστά η μηχανή που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ και ξέρει πως έχει ακόμη και άλλα περιθώρια βελτίωσης.
Όσον αφορά, όμως, το παιχνίδι με τον Ερμή, ο Ιταλός κόουτς δεν θέλει να μπει σε μπελάδες η ομάδα του. Θα επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση, να επιβεβαιώσουν εντός των τεσσάρων γραμμών το ότι είναι φαβορί και να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας ομάδας που διψά για βαθμολογικό κέρδος. Αυτό το τελευταίο, την καθιστά μάλιστα και πιο επικίνδυνη.
Το κλειδί σε τέτοια παιχνίδια είναι και το γρήγορο γκολ, κάτι που θα επιδιώξει ο ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να κάνει... πιο καλά Χριστούγεννα.
Στο πρόσωπο του 40χρονου Μεξικανού τερματοφύλακα, Γκιγιέρμο Οτσόα βρήκε τον αντι-Μπράγκα η ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS