Κάλεσμα από την Ανόρθωση για αιματολογική δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για το Μάριο Σωφρονίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τον κόσμο της ομάδας μας, που έχει τη δυνατότητα να το κάνει, να παραστεί στην αιματολογική δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για το Μάριο Σωφρονίου.
Η αιματολογική δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στον 6ο όροφο του Δημαρχείου Λάρνακας. Στη διαδικασία αυτή μπορούν να μετέχουν άτομα από 18 έως 45 ετών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία αποταθείτε στο τηλέφωνο 95620620 (Νικόλ)
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.