Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:
«Σταθερά στην κορυφή συνεχίζει να βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 αφού στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμο αριθμό νικών και συγκέντρωσε 33 βαθμούς. Επιπλέον, οι “πράσινοι” έχουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, ενώ έχουν πετύχει 34 γκολ και σκοράρουν περίπου τρία γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που αν πετύχουν θα ισοδυναμεί με πρόκριση στο UEFA Youth League της επόμενης περιόδου (UEFA U19 Champions League). Με τη συμμετοχή της σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους, κάτι που θα αποτελέσει τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και μοναδική εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας που θα συμβάλει στην ανέλιξή τους.
Για την προοπτική του UEFA Youth League μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑ U19, Νίκος Νικολάου: «Είναι κάτι που υπάρχει στην άκρη του μυαλό μας καθώς είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήδη έχουμε πλεονέκτημα 5 βαθμών και η εικόνα μας είναι ενθαρρυντική, οπότε το σκεφτόμαστε. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους αφού θα μας αποφέρει σημαντικές εμπειρίες και θα έχει πολύπλευρο θετικό αντίκτυπο ευρύτερα στον Σύλλογο. Πιστεύω πως στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν εξαιρετικά ταλέντα με σπουδαία προοπτική. Στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποδοσφαιριστές στο προσκήνιο».
Δείτε την ανάρτηση της Ανόρθωσης με αφορμή τα 20 χρόνια από τον αγώνα με την Τράμπζονσπορ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS